Eten bij Lou
Restaurant Lou ligt midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand ‘De Drie Kronen’.
Onze favoriete hapjes en gerechten die je samen kunt combineren en delen. Deel je liever niet? Ook goed.
Brood 7
Vers gebakken zuurdesembroodje met aioli
Pata negra 15
Vers gesneden, 80 gram, cornichons
Oesters 12 (4 per extra oester) Fine de claire, limoen, framboosazijn, sjalot (3 stuks)
Carpaccio 14
Ossenhaas, uitgebakken spekjes, pittenmix, rucola, Parmezaanse kaas en basilicummayonaise
Zalm 13.5
Gemarineerde verse zalmfilet, ketjap, sesam, wasabicrumble, shiitake en shisodressing
Kroketjes 11
Mozzarella-tomaatkroketjes met basilicumdip (6 stuks)
Buikspek 14.5
Langzaam gegaard buikspek, Noordzeekrab, galiameloen, hangop, limoen
Tortilla & ceviche 12.5
Ceviche van zeebaars, krokante tortilla, paprikasalsa, limoen en rode peper
Burrata 12.5
Romige burrata, brioche, artisjok, truffelsneeuw, balsamico
Witlof 11
Gegratineerde witlof, Parmezaan (vegan), bieslook, knolselderij-truffelcrème
Kreeftbitterbal 13.5
Saffraan, knoflookdip (4 stuks)
Loaded potato 10.5
Gevulde schelp van aardappel, eekhoorntjesbrood, groene kruiden en jalapeño-olie
Gamba’s piri piri 12
Knoflook, rode peper en brood
Beef tataki 12.5
Kort geschroeide steak, ponzu, komkommer, knoflook en sesam
Plateau van Lou 18.5 p.p.
Zet de tafel vol met Lou’s favoriete gerechtjes. Laat je verrassen! Te bestellen vanaf 2 personen.
No waste, boost taste! Bestel je sides apart
Steak 24.5
Gegrilde picanha steak, gegratineerde witlof, pastinaak, gekarameliseerde ui en gepofte knoflookjus
Dorade 20.5
Geschroeide doradefilet, gamba, orzo, venkel, beurre blanc van winterpostelein
Bloemkool 20
Gegrilde bloemkoolsteak, roomkaas, macadamia’s, bataat, kerrie en beurre noisette
Risotto 18.5
Risotto van parelgort, paddenstoel, truffel, prei, tomaat, Parmezaan (vegan)
Poussin 20.5
Mals piepkuiken, chili, knoflook, ketjap, pompoen
Black truffle burger 19.5
Brioche bun, 100% Bommelerwaards rund, 200 gram, trappistenkaas, gekarameliseerde ui, truffelmayonaise en friet
Buikspek 22.5
Gegrild 48°C buikspek, bataat, mini courgette, gekonfijte uitjes, ketjap manis
Bavette 28.5
Graangevoerde Black Angus, 200 gram, groene asperge, gratin, gepofte knoflookjus en aardappelcrunch
Tomahawk 36 p.p.
Gegrilde tomahawk, 1 kilo per 2 personen, inclusief sides, sauzen en vlijmscherpe messen
Roodbaars 24.5
Filet van roodbaars, doperwten, zalmkuit en beurre blanc van paling
No beef burger 19.5
Sesambun, vegan burger, tomatensalsa, cheddar, pikante mayonaise en friet
Salade geitenkaas 18.5
Warme geitenkaas, appel, cherrytomaat, gekarameliseerde amandel, balsamico en brood
Scroppino Glas 9.5 / Kan 39
Citroenroomijs, een flink shot limoncello, scheut wodka en prosecco
Pêche melba 9
Taartje van zandkoek, witte chocolade, perzik en framboos
Banana 9
Gegratineerde banaan met beurre noisette-ijs, pindacrumble en passievrucht
Watermeloen swirl 9
Granité van watermeloen, romige hangop, munt en gekarameliseerde amandel
Praliné 6.5
Praline-ijs met hazelnoot en karamel
VOOR
Carpaccio
Ossenhaas, uitgebakken spekjes, pittenmix, rucola, Parmezaanse kaas en basilicummayonaise
Zalm
Gemarineerde verse zalmfilet, ketjap, sesam, wasabicrumble, shiitake en shisodressing
Burrata
Romige burrata, brioche, artisjok, truffelsneeuw en balsamicostroop
HOOFD
Steak
Gegrilde picanha, gekarameliseerde ui, pastinaak, gegratineerde witlof en gepofte knoflookjus
Dorade
Geschroeide doradefilet, gamba, orzo, venkel, groene winterposteleinsaus
Buikspek
Gegrild 48°C buikspek, bataat, mini courgette, gekonfijte uitjes, ketjap manis
Bloemkool
Gegrilde bloemkoolsteak, roomkaas, macadamia’s, zoete aardappel, kerrie en beurre noisette
NA
Scroppino
Citroenroomijs, een flink shot limoncello, scheut wodka en prosecco
Pêche melba
Taartje van zandkoek, witte chocolade, perzik en framboos
Onze menukaarten
Vanaf 12 uur staat Lou voor je klaar met lekker bakkie koffie en jahaa uiteraard de Bossche bol van Jan de Groot. Blijf lekker zitten en probeer een keuze te maken uit Lou’s lunchklassiekers, de beste tosti’s en verrassende sandwiches.
Bij het vallen van de avond transformeert Lou naar een flamboyante gastheer. Een gezellige borrel of een ongedwongen diner, je doet bij Lou waar je zelf zin in hebt!
Een menu op basis van voor-, hoofd- en nagerecht. Zet de tafel vol met onze bites en voorgerechten, perfect om te delen òf schuif aan onze royale bar en drink je favoriete cocktail. De avond is van jou!
Reserveren met meer dan 9 personen?
Reserveer eenvoudig via de button rechtsboven! Ben je met meer dan 8 personen?
Neem dan contact op via de button hieronder of reserveer telefonisch.