Weer open over 75:11:41

Groepen bij Lou

Op zoek naar een restaurant  in Den Bosch om met een groep vrienden, collega’s of familie uit eten te gaan? Bij Lou kun je met je gezelschap terecht voor een goede lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner.

Het restaurant is verdeeld in verschillende ruimtes waardoor we van iedere gelegenheid iets bijzonders kunnen maken. Voor groepen hebben we talloze mogelijkheden; bekijk hieronder de meest gekozen arrangementen. Heb je iets bijzonders te vieren? We denken graag met je mee!

Onderstaande arrangementen zijn te reserveren vanaf 8 personen.

Arrangementen

Onze menukaarten

Vanaf 12 uur staat Lou voor je klaar met lekker bakkie koffie en jahaa uiteraard de Bossche bol van Jan de Groot. Blijf lekker zitten en probeer een keuze te maken uit Lou’s lunchklassiekers, de beste tosti’s en verrassende sandwiches.

Bij het vallen van de avond transformeert Lou naar een flamboyante gastheer. Een gezellige borrel of een ongedwongen diner, je doet bij Lou waar je zelf zin in hebt!

Een menu op basis van voor-, hoofd- en nagerecht. Zet de tafel vol met onze bites en voorgerechten, perfect om te delen òf schuif aan onze royale bar en drink je favoriete cocktail. De avond is van jou!

Reserveren met meer dan 9 personen?

Reserveer eenvoudig via de button rechtsboven! Ben je met meer dan 8 personen?
Neem dan contact op via de button hieronder of reserveer telefonisch.

Sitio is vanaf nu Lou!

Jouw vertrouwde Sitio in een nieuw jasje!

Maar wie is Lou dan? We kennen allemaal wel iemand, zo iemand waar je je altijd thuis voelt. Waar iedereen altijd welkom is, op elk moment van de dag. Dat is Lou!