Weer open over 73:29:05

Over Lou

Voorheen ook wel bekend als Sitio, maar sinds 2024 heet jouw vertrouwde Sitio: Lou!

Lou heeft diepgewortelde historische banden. Het monumentale pand, genaamd ‘De Drie Kronen’, kent een intrigerend stukje geschiedenis. Eerder hebben een bierbrouwerij, slagerij en bakker hun stempel hier gedrukt. Het pand zit vol met mooie elementen en details. Bovendien is deze plek doordrenkt van verhalen. Wat wordt jouw verhaal met Lou?

Trommel je vrienden op, breng je familie mee, of kom gewoon alleen langs. Lou wacht op je, midden in het hart van Den Bosch, klaar om je een onvergetelijke middag of avond te bezorgen. Voel de sfeer, ontspan en geniet bij Lou.

Wat maakt Lou, Lou?
Guilty pleasures waar je wél trots op mag zijn

Een tikkeltje gestoord, maar oh zo hartelijk

Signature dishes zoals je ze al kende, of een rebelse versie daarvan

Onze menukaarten

Vanaf 12 uur staat Lou voor je klaar met lekker bakkie koffie en jahaa uiteraard de Bossche bol van Jan de Groot. Blijf lekker zitten en probeer een keuze te maken uit Lou’s lunchklassiekers, de beste tosti’s en verrassende sandwiches.

Bij het vallen van de avond transformeert Lou naar een flamboyante gastheer. Een gezellige borrel of een ongedwongen diner, je doet bij Lou waar je zelf zin in hebt!

Een menu op basis van voor-, hoofd- en nagerecht. Zet de tafel vol met onze bites en voorgerechten, perfect om te delen òf schuif aan onze royale bar en drink je favoriete cocktail. De avond is van jou!

Reserveren met meer dan 9 personen?

Reserveer eenvoudig via de button rechtsboven! Ben je met meer dan 8 personen?
Neem dan contact op via de button hieronder of reserveer telefonisch.

Sitio is vanaf nu Lou!

Jouw vertrouwde Sitio in een nieuw jasje!

Maar wie is Lou dan? We kennen allemaal wel iemand, zo iemand waar je je altijd thuis voelt. Waar iedereen altijd welkom is, op elk moment van de dag. Dat is Lou!